mir

Ce e Odaia cu picturi? O afacere mica pornita dintr-o pasiune mare.. dintr-o asa mare dragoste de culori si oameni ca orice alta pregatire tehnica in alte domenii nu mai conteaza :)

Odaia e un loc in care gasit frumosul: frumosul pe panza, frumosul pe haine, frumosul pe sticla... frumosul din oameni. Odaia strange de cativa ani doar oameni frumosi in jur, oameni calzi, iubitori de unic..  oameni ca tine :) d-asta ai ajuns aici!

Asa ca bun venit!

Nu exista stocuri, nici formulare prea oficiale, suntem aici pentru fiecare dintre voi; fiecare comanda se picteaza cu drag, cu gandul la voi, doar pentru voi. Fiecare piesa ce pleaca din odaie e unica, fiecare gand ce o insoteste e unul bun.

Nu stam bine cu timpul.. ne dedicam picturii, asa ca site-ul nu prea e la zi, are si ceva hibe ... mai multe modele pictate din orice suport gasiti pe pagina de facebook unde mai postam cand avem ragaz :) acolo gasiti detalii si despre cursurile care se desfasoara si acolo raspundem iute si la mesaje. Ne place sa va si auzim, asa ca indrazniti sa sunati orice idee ati avea...

si cam atat.. fugim iar in atelier...  odaiacupicturi@gmail.com  si tel. 0765247488 pentru orice detalii :)

zile pline de culoare sa aveti!