mir... de la oameni in culori pentru oameni in culori :-)

site-ul asta nu e unul tipic, nu-s poze super faine, nu-s reclame multe, nu-i totul rece si oficial, nu facem sute de lucruri la fel, facem putine si deosebite .. site-ul asta e ca o odaie ... e ceva cald, viu,e cu suflet, facut din suflet.. l-am facut ca sa ne intalnim mai usor;

aici e plin de lucruri frumoase facute cu drag, sunt ce-am putut face mai bun pentru fiecare dintre voi :)

o sa vedeti aici tablouri vesele si pline de energie, o sa vedeti sticla pictata, o sa vedeti metal pictat, lemn pictat.. in principiu o sa vedeti pictat tot ce se poate picta :))

o sa vedeti tricouri pictate colorat, pline de veselie si personalitate, plasute numa bune de purtat mereu si papucei pe masura imaginatiei voastre nelimitate :)

pe langa asta tare dorim intoarcerea la traditii si veti vedea tricouri pictate cu modele traditionale de pe iile parintilor si bunicilor nostri, din orice zona ar fi ei.. in incercarea de a  aduce istoria la viata pe strazi :)

gasiti de asemenea o sectiune de reproduceri de tablouri.. sa-i spunem arta scumpa- accesibila :) si o sectiune de suflet de ateliere de dezvoltare personala prin arta, unde combinam tehnici de dezvoltare cu puterea culorilor.. rezultatele sunt remarcabile si dragi tare

sustinem de asemenea creativitatea fiecaruia, asa ca daca aveti obiecte dragi si idei va invitam la pictat si readus la viata ori va stam la dispozitie pentru personalizat pe gandul si inima voastra!

si ce sa zic?

ar mai fi multe de spus dar va las sa descoperiti si voi..

bun venit in ograda noastra... pasiti cu incredere in odaie, va asteptam :)

 

P.S. intampinam probleme la partea de comanda online, va rugam sa ne contactati pe odaiacupicturi@gmail.com cu mentiune: nume model si marime :) multumim!