Cursuri pictură

  De ce sa iti trimiti copilul la un curs de pictura pentru copii?

  • Pentru ca ii ajuta se dezvolte frumos, sa capete incredere in ei si sa exprime stari interioare. Incepand cu varsta de 4 ani in odaie gasiti cursuri de pictura pentru copii particularizate pe grupe de varsta, in care tintim lucruri diferite: creatie, atentie, dezvoltarea simtului cromatic, dezvoltarea notiunilor de perspectiva, samd.. facem totul in joaca, cu multa voiosie si creand o comunitate mica de artisti ce invata in acelasi timp si sa se sustina reciproc si sa se ajute.

  CE CURSURI OFERIM?

  ATELIERE TEMATICE – POSTATE CA EVENIMENTE PE PAGINA DE FACEBOOK

  PREGATIRE INDIVIDUALA PICTURA

  • la intervale orare stabilite de comun acord, „mediatii de pictura” cum mai zic cursantii. Vreme de 2 ore, individual sau in grupuri de maxim 2-3 persoane, cu un cost de 200lei/ aprox 2 ore- incluzand materialele, pentru sedinte 1:1 sau 150lei/ sedinta de aprox 2 ore pentru peste 2 participanti.

  ATELIERE LA EVENIMENTE: CORPORATE, ANIVERSARI, NUNTI, BOTEZURI

  • pe perioade de timp stabilite de comun acord, in tematici si cu tehnici ce vin sa completeze evenimentul. Pentru oferte personalizate sta la dispozitie formularul rapid de contact, adresa de mail odaiacupicturi@gmail.com si telefon & whatsapp: 0765.274.488

  CURS de DESEN si PICTURA pentru ADULTI

  • VINEREA, 9:00-11:00 la CARTIER HUB CORESI, str ZAHARIA STANCU 6A

  CURSURI de ARTA in cadrul AFTERSHOOL-urilor

  • saptamanal, intr-o zi stabilita de comun acord cu conducerea afterschool-ului si parintii
  • trecere prin toate tehnicile de pictura
  • costuri: 40 lei/ sedinta incluzand toate materialele didactice si de studiu

     

  ATELIERE DE CREATIE in GRADINITE si SCOLI in cadrul SAPTAMANII ALTFEL

  • sedinta unica, creativa, in tematica aleasa de comun acord
  • costuri: 25lei/ copil incluzand toate materialele didactice si de studiu

   

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord