ARTS & NATURE

  ARTS AND NATURE este creația a doi oameni total îndrăgostiți de ceea ce fac:

  MIHAI SOREA -ghid montan și MIRONA RUCĂREANU – artist și îndrumător cu experiență în arte plastice. Activitatea vine să îmbine două lucruri ce definesc omul frumos: natura din care vine și capacitatea de a reda realitatea din jurul său folosindu-și creativitatea.

  Ce face Mihai? Îi învață pe copii despre arbori, plante, animale, interacțiunea cu natura si depășirea fricilor legate de ea,  facilitează ateliere de escaladă, scavenger hunt-uri și ateliere de supraviețuire.

  Ce face MIRO? Îi învață pe copii să deschidă ochii și să observe frumosul din jur și cum îl pot reda folosind tehnici de pictură si grafică, ori folosind elemente naturale ca mijloc de expresie.

  Atelierele se desfășoară în zone diferite, cu tematici diferite dar invariabil cu voie bună, mult râs și joacă si si cu dorința de revedere cât mai curând. Programul atelierelor îl puteti găsi pe pagina de FACEBOOK unde sunt postate evenimentele în derulare.

  Pentru școli și si afterschool-uri ARTS&NATURE prezintă opțiunile

  – cursuri bisăptămânale de cunoaștere a naturii, îmbinate cu ieșiri în aer liber organizate pe module de studiu și lucru pe fișe individuale
  –  ieșiri în natură organizate cu clasa în cadrul SĂPTĂMÂNII VERZI și a SĂPTĂMÂNII ALTFEL cu drumeții, căutări de comori, escaladă.

  Mai multe informații la telefon și whatsapp: 0765.274.488 – MIRO

   

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord