Despre noi

  Odaia cu picturi este născută dintr-o mare pasiune pentru frumos, aici găsiți bucurie! Bucurie pe tricouri, bucurie pe pânză, bucurie în evenimente, bucurie pe sticlă.. bucurie pictată , bucurie pentru voi, bucurie de dăruit, bucurie de purtat.. aici găsiți culori asortate pentru toate nuanțele sufletului vostru.

  Cred cu tărie că fiecare om este unic și minunat în felul său, motiv pentru care merită lucruri frumoase care să-i bucure sufletul prins în rutina și grijile zilnice. Ăsta-i motivul pentru care suntem alături de voi în orice demers creativ.

  Numele meu este MIRONA RUCĂREANU și sunt „mămica” odăii cu picturi.

  Pe parcursul anilor am avut șansa de a strânge în jur oameni extraordinari și super pasionați de ceea ce fac, iar împreună, din toată inima și cu implicare totală: „creștem bucurie, colorăm vieți”, așa cum spune și motto-ul odăii.

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord