Despre noi

Odaia cu picturi este nascuta dintr-o mare pasiune pentru frumos, aici gasiti bucurie! Bucurie pe tricouri, bucurie pe panza, bucurie in evenimente, bucurie pe sticla.. bucurie pictata , bucurie pentru voi, bucurie de daruit, bucurie de purtat.. aici gasiti culori asortate pentru toate nuantele sufletului vostru.

Credem cu tarie ca fiecare om este unic si minunat in felul sau, motiv pentru care merita lucruri frumoase pentru a-si bucura sufletul prins in rutina si grijile zilnice si asta-i motivul pentru care suntem alaturi de voi in orice demers creativ.

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord