Live Painting

  Pentru ce live painting? Pentru ce Pictor la evenimente?

  Pentru ca evenimentul tau e unic, la fel ca si tine, pentru ca la sutele de fotografii te vei uita prea rar, insa un tablou pictat acolo, pe loc, in timpul evenimentului, iti va aduce bucurie zilnic privindu-l. Unde mai pui ca bucuria oaspetilor e nepretuita? Live painting-ul tinde sa stranga oamenii in jur plini de uimire si bucurie cand se regasesc in tablou.

  Ce se întâmplă la o nuntă/ botez?

  Apar în peisaj cu 2- 2,5 ore înainte de venirea mirilor, ca să pictez decorul.

  Pe decursul serii populez tabloul cu invitați, scene memorabile și incerc sa încorporez cât mai multe detalii ce știu că sunt de mare valoare în sufletul mirilor și ar vrea să le revadă peste ani: decorațiuni, invitați surpriză..

  Intre timp, fac ateliere adhoc pentru copii și pictez minitablouri pentru familia și prietenii apropiați ca să le rămână ca amintire atmosfera din jurul șevaletului e grozavă iar feedbackul invitaților e grozav, pe măsură ce vin să se „caute” în tablou :))

  Și cum la o nuntă nu mergi cu mâna goală, tradiția mea este să dăruiesc mirilor un tablou cu un copac pe care toți invitații să își lase amprenta, ca un reminder că rădăcinile noastre sunt cele ce ne susțin si ne formează și ca toți nuntașii să simtă cu adevărat că sunt parte din lumea mirilor 🙂

  Costurile uzuale se plasează intre 200 si 350 lei/ ora petrecută impreuna insă, acestea pot varia,  pentru oferte personalizate aveti la dispozitie formularul de pe site, adresa de mail: odaiacupicturi@gmail.com si telefon si whatsapp: 0765.274.488.

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord