Pictură pe textile

  De ce haine pictate manual?

  Pentru ca personalitatea ta e atat de puternica incat un tricou de serie nu o poate acoperi. Pentru ca limita in a crea un tricou pictat este doar imaginatia voastra, iar a darui haine pictate manual e ceva unic pentru cineva drag, in care poti reda amintiri, pasiuni comune, toate intr-o poveste pictata ce le uneste perfect.In plus purtand haine pictate manual reusesti sa iti exprimi sinele si sa transmiti o energie fenomenala in jur.

  Tricourile pictate in odaie sunt pictate cu vopsele pentru textile, rezistente la spalare si au preturi variind intre 100 si 200 lei functie de complexitate.

  TRICOURI PICTATE CU CE-TI DORESTI TU! 

  TRICOURI ANIVERSARE – in care tu imi spui lucruri ce au definit anul pe care tocmai il inchei tu sau copilul tau, pasiunile descoperite sau pastrate iar eu le integrez pe toate intr-o imagine ce sintetizeaza cifra.

  TRICOURI PICTATE CU CE-TI DORESTI TU! 

  cu pasiuni, iubiri, lucruri ce te reprezinta, cu lucruri ce te leaga de anumite persoane… the sky is the limit 🙂

  • SETURI FAMILY
  • TRICOURI TEMATICE PENTRU CRACIUN
  • ROCHII PICTATE

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord