Pictura pe tricouri si rochite

De ce haine pictate manual?

Pentru ca personalitatea ta e atat de puternica incat un tricou de serie nu o poate acoperi. Pentru ca limita in a crea un tricou pictat este doar imaginatia voastra, iar a darui haine pictate manual e ceva unic pentru cineva drag, in care poti reda amintiri, pasiuni comune, toate intr-o poveste pictata ce le uneste perfect.In plus purtand haine pictate manual reusesti sa iti exprimi sinele si sa transmiti o energie fenomenala in jur.

Tricourile pictate in odaie sunt pictate cu vopsele pentru textile, rezistente la spalare si au preturi variind intre 100 si 130lei functie de complexitate iar  seturile family mami+tati+copil au preturi variind intre 210 si 250lei functie de complexitate.

Rochiile pictate se croiesc pe fix masurile voastre si se picteaza cu ce doreste inima voastra mai mult, preturile pentru rochite variaza intre 250 si 350lei.

Ce tricouri gasesti in odaie?

  • TRICOURI PICTATE CU CE-TI DORESTI TU
  • SETURI FAMILY
  • TRICOURI TEMATICE PENTRU CRACIUN
  • ROCHII PICTATE

Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

Inteleg și sunt de acord