Pictura pe pereti

  De ce pictura pe pereti?

  Pentru ca fiecare dintre noi e unic, la fel ca spatiul in care noi locuim sau muncim. Aceasta e principalul motiv pentru care pictura pe pereti este un prieten de nadejde in a ne exprima personalitatea si a face locul mai primitor.

  Unde pictam?

  In principiu pe pereti 🙂  in Brasov si nu numai, venim acolo unde iti e tie drag. Mai multe imagini de referinta se gasesc pe pagina de facebook odaiacupicturi. 

  Ce pictam?

  • Living-uri,
  • Gradinite
  • Cabinet stomatotolgice
  • Birouri, pensiuni
  • Restaurante
  • Camere copii

  Care sunt costurile? 

  Costul de aprox 150 – 250 lei/ora include manopera si materialele. E atipic modul de calcul, dar nu sunt de acord cu calculul la mp in care sunt incluse si numeroasele spatii nepictate.

  Pentru oferte personalizate functie de dificultatea desenului, suprafata, distanta fata de Brasov samd va stau la dispozitie fromualrul rapid de contact, adresa de mail odaiacupicturi@gmail.com si telefon si whatsapp- 0765.274.488.

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord