CURSURI GRAFICĂ

  Ce se intampla la cursurile de grafica?

  La CURSURILE DE GRAFICA ORGANIZATE DE ODAIA CU PICTURI pornim de la noțiuni simple și construim ședință cu ședință bazele înțelegerii reprezentării volumelor, a valorației, a texturilor și a reprezentării spațiului înconjurător. Lucram pe masura puterii fiecarui participant din grupa iar temele variaza de la studiul naturii statice, la character design, in incercarea de a stimula imaginatia si de a folosi la maxim toate notiunile invatate.

  Pentru cursurile de GRAFICA optiunile sunt urmatoarele:

  Cursuri organizate in odaie pentru anul scolar 2023-2024: 

  • JOIA 17:30-19:30, interval de varsta 8-12 ani la SAM ACADEMY- STR AUREL VLAICU 27- Brasov

  • VINEREA 9:00- 11:00, tineri si adulti – grupa mixta de grafica si pictura, CARTIER HUB CORESI- str. ZAHARIA STANCU 6A

   

  • VINEREA 15:00 – 18:00 grafica si pregatiri pentru admitere liceu de arte/ arhitectura si pregatire portofoliu, CARTIER HUB CORESI- str. ZAHARIA STANCU 6A

  Cursuri la scoli si afterschool-uri:

  • in interval orar stabilit de comun acord. Vreme de o ora, cu mult povestit, lucrat pe fișe individuale gândite pentru o trecere ușoară și logică de la o noțiune la alta, îndrumare pe parcurs și verificare finală la sfârșitul orei.

          

  Când navigați pe acest site, modulele cookie și alte tehnologii colectează date pentru a vă îmbunătăți experiența și a personaliza conținutul și publicitatea pe care le vedeți. Vizitați Politica de confidențialitate (actualizată 5/25/18) pentru a afla mai multe despre datele pe care le folosim noi și partenerii noștri pe site. Făcând clic pe butonul "Inteleg și sunt de acord" sau continuând să utilizați site-ul, sunteți de acord cu această utilizare a modulelor cookie și a datelor.

  Inteleg și sunt de acord